Waarom kiezen voor Waniyanpi?

 

De huisdierenwereld heeft de afgelopen jaren een onstuitbare toename ervaren van allergieën en intoleranties voor voedsel. Bijvoorbeeld kip, iets wat zo basaal is in het dieet van elke carnivoor. Het geeft een duidelijk waarschuwingssignaal aan dat er iets aan de hand is.

 

De lage kwaliteit van de producten en vooral de bijproducten die ze gebruiken om het voer van onze huisdieren te maken, en de aanwezigheid van ontelbare kunstmatige toevoegingen om dit voedsel te conserveren, op smaak te brengen en te aromatiseren. Om het zo aantrekkelijker voor ze te maken, maken onze huisdieren slechts een ontvanger van chemische producten die de gezondheid of de levensverwachting niet ten goede komen.

 

WANIYANPI, wat gedomesticeerd dier betekent in Native American, begon de reis in 2016 als reactie op de groeiende gevallen van intolerantie bij onze huisdieren. 

 

WANIYANPI is geboren om "echte en natuurlijke voeding" voor onze huisdieren te ontwikkelen. Onze snacks zijn niet alleen gezond, ze zijn ook functioneel. Dat wil zeggen, ze hebben een functie. Namelijk het verbeteren van de levenskwaliteit dankzij speciale ingrediënten die we gebruiken bij de bereiding van al onze producten. Voor het eerst krijg je wat je koopt, zonder verrassingen op het etiket!

Het is onze wens om verder te gaan dan alleen een label. Om voor onze honden te zorgen, als voor onszelf, waarbij we onszelf omringen met de nieuwe "real food" -filosofie.

 

We maken functionele snacks. Waarom zijn ze functioneel? Omdat we de voordelen van geneeskrachtige planten gebruiken om snacks te maken die de levenskwaliteit van onze huisdieren verbeteren. 

 

Net zoals dat we willen dat onze huisdieren natuurlijk leven, willen we ook zo respectvol mogelijk zijn voor het milieu. Daarom doen we er alles aan om duurzame bedrijfsstrategieën uit te voeren. Bij  WANIYANPI hebben we in al onze producten plastic vervangen door karton, waarbij we alleen 100% recyclebare kartonnen containers en verpakkingen gebruiken. Bovendien proberen we onze productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.

 

 

 

 

SodaPup 

 

Een geweldig merk uit Amerika!  SodaPup maakt lickmatten en hondenspeelgoed voor sterke kauwers. SodaPup is uitgebreid getest door sterke kauwers en  goedgekeurd. Hoewel er altijd honden zullen blijven die echt alles kapot maken. Door het sterke rubber zonder weekmakers en andere ongewenste stoffen kan jouw hond naar hartenlust kauwen en kluiven op de speeltjes.

 

Alle SodaPup speeltjes hebben wel een manier waarop je er snoepjes, snackjes, kvv of blikvoer in kan verstoppen. Deze verrijkingsspeeltjes houden jouw hond lekker bezig en helpen tegen verveling. Het kauwen, likken en lekkers vinden en eten werken allemaal rustgevend. Ook is jouw hond aan het puzzelen om het lekkers te bemachtigen. Hierdoor is je hond mentaal uitgedaagd en voldaan. Voor de hondenspeeltjes tegen verveling zijn de beloningssnoepjes heel handig om ze mee te vullen.

 

 

 

PetDreamHouse

SPIN

 

De Spin van PetDreamHouse is een dynamische voederbak met interactieve eigenschappen. Het is een speelse interactieve slowfeeder.

Honden vinden het geweldig om te eten en om te puzzelen. Met deze geweldige funfeeder prikkel je zijn of haar zintuigen en wordt de maaltijd een feestje!

 

 

PAW

Actief likken houdt je huisdier kalm en vermaakt. Het kan ook de speekselproductie stimuleren om de spijsvertering te verbeteren. Verwen je viervoeters met een gezond likspel met de nieuwe PAW 2-in-1 Slow Feeder & Lick Pad.