SodaPup 

 

Een geweldig merk uit Amerika!  SodaPup maakt lickmatten en hondenspeelgoed voor sterke kauwers. SodaPup is uitgebreid getest door sterke kauwers en  goedgekeurd. Hoewel er altijd honden zullen blijven die echt alles kapot maken. Door het sterke rubber zonder weekmakers en andere ongewenste stoffen kan jouw hond naar hartenlust kauwen en kluiven op de speeltjes.

 

Alle SodaPup speeltjes hebben wel een manier waarop je er snoepjes, snackjes, kvv of blikvoer in kan verstoppen. Deze verrijkingsspeeltjes houden jouw hond lekker bezig en helpen tegen verveling. Het kauwen, likken en lekkers vinden en eten werken allemaal rustgevend. Ook is jouw hond aan het puzzelen om het lekkers te bemachtigen. Hierdoor is je hond mentaal uitgedaagd en voldaan. Voor de hondenspeeltjes tegen verveling zijn de beloningssnoepjes heel handig om ze mee te vullen.

 

 

 

PetDreamHouse

SPIN

 

De Spin van PetDreamHouse is een dynamische voederbak met interactieve eigenschappen. Het is een speelse interactieve slowfeeder.

Honden vinden het geweldig om te eten en om te puzzelen. Met deze geweldige funfeeder prikkel je zijn of haar zintuigen en wordt de maaltijd een feestje!

 

 

PAW

Actief likken houdt je huisdier kalm en vermaakt. Het kan ook de speekselproductie stimuleren om de spijsvertering te verbeteren. Verwen je viervoeters met een gezond likspel met de nieuwe PAW 2-in-1 Slow Feeder & Lick Pad.