100% Natuurlijke hondensnacks

 

Een gezonde snack is onmisbaar voor een hond, goed voor het gebit, als tussendoortje of tijdens de hondentraining. Bij Sniff & Snuitje vind je 100% natuurlijk gedroogde hondensnacks van de beste kwaliteit. Dat wil zeggen zonder pesticiden, geen toegevoegde stoffen of conserveringsmiddelen of andere chemische toevoegingen. Tegelijkertijd zijn onze hondensnacks wél rijk aan vetten en eiwitten. De bouwstoffen die jouw hond nodig heeft om gezond en vitaal te blijven. Nu, maar zeker ook in de toekomst. We hebben een selectie gemaakt per diersoort.

 

Anti stress werking

 

Wist je dat het kauwen op onze 100% natuurlijke hondensnacks ook een ontspannende werking heeft op jouw hond? Kauwen is voor een hond natuurlijk gedrag. Natuurlijk om prooien te kunnen verorberen, maar ook om het stressgehalte in het lichaam te reduceren. Kauwen op snacks of botten heeft namelijk een rustgevende werking. Dat komt omdat het lichaam tijdens het kauwen endorfine en dopamine aanmaakt. Deze stoffen geven de hond een rustig en vertrouwd gevoel. Angst en stress worden effectief verminderd.

Ga naar de snacks:

 

Hé een beesie.....?!

 

Gatsie, er zit een zwart torretje (spekkever) of ander insect in het zakje van de gedroogde snacks!

Zoals eerder vermeld, leveren wij kwaliteit en gebruiken géén gif, pesticides of andere toevoegingen welke de gezondheid van de hond kunnen schaden. Omdat we met een 100% natuurlijk product te maken hebben, wat alleen natuurlijk gedroogd is en dus niet in een bad met chemicaliën gelegen heeft, kan het incidenteel voorkomen dat er een beestje te vinden is. Onschadelijk, niet ongezond, je hond heeft er helemaal geen problemen mee en eigenlijk weet je dan zeker dat het een echt natuurproduct is! 

Wij mensen vinden dat soms vies en dat begrijpen we ook. Daarom doen we er vanuit onze kant zoveel mogelijk aan om een beestje in de producten te voorkomen, wat in de meeste gevallen ook lukt.  Maar soms, voornamelijk bij hoge temperaturen, duiken er wel eens beestjes op in de producten. Berg je gedroogde snacks en botten dan ook altijd zo koel mogelijk (liefst niet warmer dan 17 °C), donker en droog op. Dan heb je de minste kans op die beesies.

 

Wat als ik een beesie aantref?

Niks aan de hand, je kunt het product gewoon aan je hond geven. Deze zal er niet minder tevreden over zijn. En als je het nu echt zelf een groot probleem vindt, dan zou je de producten 48 uur in de vriezer kunnen stoppen dan is het "probleem" verholpen.

 

Wij leveren liever een 100% natuurproduct waar we wat extra uitleg over moeten geven!